Over Ons

Heeft u tijdelijk een eenvoudig mobiel toestel, een smart Phone, tablet of internet nodig? Dan biedt Rent a Phone u de oplossing.

Rent a Phone

Uw one-stop ICT-verhuurwinkel voor laptops, converteerbare laptops, tablets, telefoons en MiFi-oplossingen. Rent a Phone is dé ICT ​​oplossingspartner voor projecten, evenementen, beurzen, congressen, verblijf in het buitenland en ter ondersteuning van tijdelijke werkplekken en medewerkers.

Bezoek ook onze webshop, wij zijn de toonaangevende leverancier van robuuste ICT-apparaten.

Huren bij Rent a Phone kan de uitkomst bieden voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, events, beurzen, conferenties, verblijf in het buitenland en ter ondersteuning van tijdelijke werkplekken en medewerkers. Ook onze MiFi devices worden vaak gehuurd voor het opzetten van een snelle flexibele en mobiele internet oplossing. Portofoonoplossing nodig voor een project of u gaat b.v met een groep de jungles in? Bekijk dan onze Push-To-Talk (PTT*) oplossing. Snel, eenvoudig, veilig en internationaal te gebruiken. Onze communicatie devices variëren van eenvoudig tot heel uitgebreid en kunnen in combinatie met prepaid of abonnement worden gehuurd.

* Push-To-Talk (PTT)

Push-To-Talk, de portofoon van de toekomst!

Bij gecoördineerde groepsacties is real time communicatie en snel hoogwaardige informatie uitwisselen – zoals bijvoorbeeld de locaties van uw medewerkers – essentieel.

Met de PTT oplossing, communiceert u razendsnel met collega’s over het mobiele netwerk van bijvoorbeeld Telesur of Digicel. Daarnaast deelt u met de PTT Messaging App gemakkelijk foto, video- of gespreksopnames. En vanuit de meldkamer ziet u op één kaart de live locatie van alle collega’s.

Niet gevonden waar u naar op zoek bent?

Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

+597 7740029

08:30 – 17:30 op werkdagen